Нови методи на работа: Што сè можете да направите за својот бизнис без да го напуштите својот дом

Поради состојбата со корона вирусот сега е важно да се остане дома и повеќето активности да бидат завршени преку дигиталните канали. Според информациите од телекомуникациските оператори, интернет сообраќајот е дури двојно зголемен, но уверуваат дека мрежите се исклучително стабилни.

Компаниите како што е А1 Македонија за многу кратко време одлично се прилагодија бидејќи подолго време и се дигитално ориентирани. Свесни за фактот дека бизнис заедницата бара можност лесно и брзо да го менаџира својот бизнис, каде и да се наоѓаат со помош на алатки кои им го олеснуваат работењето, од А1 уште еднаш потсетуваат на платформата Microsoft Office 365, продукт на Microsoft, алатка со која корисниците добиваат одлично решение за водење на бизнисот од дома.

Оваа платформа им овозможува на корисниците највисоко ниво на безбедност на податоците, реализација на тимските работни задачи како и пристап до корпоративните апликации, податоци и ресурси од кое било место и од кој било уред. Вклучува Office апликации (програми) и други корисни алатки што најчесто се користат во канцелариско опкружување, а може да се инсталираат на до 5 PC-компјутери, 5 таблети и 5 смартфони.

Платформата Microsoft Office 365 деловните корисници може да ја добијат бесплатно во наредните три месеци со тарифниот модел А1 Business од портфолиото на А1 Македонија, соопшти компанијата.

Западен Балкан оди во насока на целосна контрола на државните институции во служба на политичките елити. Не е чудо што граѓаните имаат ниска доверба во овие институции.

повеќе

Граѓаните се преморени од бескрајните, приказни на предавници и патриоти, тирански платформи, договори со Грција, Бугарија, рекети, пописи, тендери,

повеќе

Критичкото малцинство, на 2020 година не гледа само како на година која ја донесе вирусната пандемија, туку и како на година која донесе и еден друг вид на пандемија, онаа на КОВИД-авторитаризмот.

повеќе