Нова понуда од А1 Македонија за припејд мобилната телефонија

Неограничено на социјалните мрежи, интернет, неограничени разговори и СМС - сѐ што ти треба! Буквално.

А1 Македонија воведе нова исклучително поволна понуда за корисниците во мобилната припејд телефонија креирана да одговори на корисничките потреби за зголемено количество мобилен интернет, сурфање на социјалните мрежи, неограничени разговори и СМС.

Со еден од новите припејд пакети, XL, корисниците можат да уживаат уште повеќе поволности и да добијат можност за уште повеќе комуникација цел месец. Имено, со активирање на месечниот пакет XL корисниците добиваат можност за неограничено сурфање на социјалните мрежи Фејсбук, Инстаграм, Тикток, Твитер, Меценџер и Ватсап, неограничени разговори и СМС-пораки кон сите национални мрежи и 5ГБ интернет за опуштено сурфање, цел месец, за 499 денари месечно.

Сите А1 припејд корисници месечниот пакет XL можат да го активираат преку апликацијата Мојот А1 или со испраќање СМС-порака со текст XL на бројот 1474. Пакетот ќе биде достапен за користење откако корисникот ќе добие потврда преку СМС-порака.

Новото портфолиото е составено и од месечниот пакет L со неограничени разговори и СМС кон сите национални мрежи, месечен пакет M со неограничени разговори и СМС кон A1 и 2ГБ интернет и месечен пакет S со неограничени разговори и СМС кон A1.

Комерцијален текст

Радован Павловски (1935, Ниш, Србија) е водечко име на третатта генерација македонски писатели, која во нашата литература се појави во шеесеттите години на минатото столетие и внесе нов творечки дух со препознатлив национален белег.

повеќе

Во јавните високообразовни институции, научноистражувачката дејност е целосно маргинализирана под неопходниот минимум.

 

повеќе

Го потсетувам претседателот на државата дека уставниот рок за создавање на парламентарно мнозинство е 20 дена, а веќе 30 дена Владата нема парламентарно мнозинство.

повеќе