Обложи се на ракомет и освој нов мобилен

Нова можност за сите членови на СЛ клубот

Спорт лајф организира нова наградна акција за сите свои верни играчи, корисници на СЛ клуб-картичката. Правилата на игра се едноставни, а награда се пет Mi8 Lite мобилни телефони.

Сѐ што треба да направиш е да одиграш тикет со натпревари од понудата за Светското првенство во ракомет регистрирани на твојата Спорт лајф – клуб картичката и да фатиш највисок вкупен коефициент во периодот на траење на натпреварот.

Спорт лајф ќе ги награди со нов Mi8 Lite телефон петте сопственици на тикети со највисок вкупен коефициент.

Во рамките на оваа акција, може да се типува на сите натпревари од понудата за ракомет на натпреварите од Светското првенство, вклучително и учиноците на играчите. Акцијата важи за тикети со една комбинација и трае во периодот од 10 до 27 јануари.

На крајот на наградната акција, имињата на добитниците ќе бидат објавени во билтенот, на интернет-страницата и на фан-страницата на Фејсбук спортјафбет.

За прв пат имаме постапки за амнестија кои не се водат по службена должност (ex officio), туку по приватна иницијатива на засегнатите странки (ex privata).

повеќе

Причината за загриженост не е дали ЕУ успева да создаде функционални и стабилни земји или не, туку тоа што ангажманот на ЕУ во регионот води кон губење на кредибилитетот на Унијата како меѓународен актер и кон неуспех на нејзината Заедничка надворешна и безбедносна политика.

повеќе

Зошто егзистирањето на Северна Македонија „во духот на Преспанскиот договор“ ќе значи фактичко постоење на една орвеловска држава?

повеќе