Нов Ленд ровер дифендер

Неспоредлив, несопирлив: икона која е повторно создадена за 21 век.

 

Дизајниран со цел, проектиран да возбудува: Се истакнува со своите способност и карактер, а неговата впечатлива силуета ги нагласува препознатливите елементи за Defender меѓу коишто се кратките препусти, преден и заден.

Експерт од светска класа за теренско и друмско возење: Неговата способност за движење по секаков терен е несомнена. Стабилен на секаква подлога и со врвен комфор што гарантира уживање при долгите патувања.

Модерна внатрешност: Функционалната, трајна и флексибилна внатрешност има уникатна изведба со откриени делови од конструкцијата на каросеријата и централно поставено предно дополнително седиште – совршено за споделување на авантурите со семејството.

Интелигентна техника за теренско возење: Пионерската технологија на Land Rover за теренско возење теренска реакција 2 сега е подобрена со новата програма минување низ вода (Wade), додека технологијата теренска реакција којашто може да се конфигурира му овозможува на возачот попрецизно да ги дотера поставките.

Спремен за експедиција: Максимален корисен товар од 900 кг, носивост на покривот при статичко оптоварување 300 кг, капацитет за влечење од 3.720 кг и способност за минување низ вода со длабочина до 900 мм, ова е комбинацијата што го прави новиот Defender врвно 4х4 возило за копнени авантури.

Создаден за големи нешта: Defender ја има внатрешната сила којашто е потребна за да се овозможат големите нешта. Шампион помеѓу оние кои имаат храброст да понудат помош каде што другите не се осмелуваат, или не можат да одат.

Глобални партнери: Land Rover ја продолжува долгогодишната  хуманитарна соработка со Меѓународната федерација на здруженијата на Црвениот Крст и Црвената Полумесечина (IFRC) со моделот Defender како основа на соработката.

Изберете го вашиот модел: 90 commercial ќе има цена од £33.000 (плус ДДВ), 90 bodystyle од £39.970, а цената на 110 ќе почнува од £45.240 во UK. 

Воден од страста и почитта кон оригиналот, новиот Defender нуди суштински изменето пространство од можности и напредни технологии за движење по секаков терен за да ја редефинира авантурата за 21 век. Во исто време, тој останува верен на својот пионерски дух што е белег на Land Rover веќе 71 година.

Технологија за 21 век

Новиот Defender е технолошки напреден колку што е и траен и ви го претставува новиот систем на Jaguar Land Rover за информации и забава, Pivi Pro. Екранот на допир од следната генерација е поинтуитивен и поедноставен за користење, бара да внесете помалку команди за да се извршат функциите што често ги употребувате, а неговиот дизајн со секогаш вклучен дисплеј гарантира скоро моментална реакција.

Освен тоа, новиот Defender ја издигнува технологијата Software-Over-The-Air (SOTA) на ново ниво, со 14 поединечни модули коишто се способни за далечински прием на обновувањата на софтверот. Со преземање на податоците додека клиентите спијат во својот дом или кога се на оддалечени локации, новиот Defender ќе се подобрува со годините: бидејќи електронските обновувања се симнуваат во возилото веднаш, без доцнење, ќе нема потреба да го посетите продавачот на Land Rover.

 

 

 

 

http://instagram.com/LandRover

http://www.youtube.com/LandRover

Овогодинешниот процес во одлучување по конкурсот за финансирање на проекти за игран филм е селективен, корумпиран и компромитиран,

повеќе

Во споредба со 2019 година, просечното време поминато на социјалните медиуми во 2020 година се зголеми за рекордни 100% на сите платформи.

повеќе

Ковид-19 може да нѐ научи битни лекции за животот - дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со пружање рака и тапкање по грбот, туку во суштинската грижа за нивната добробит и здравје.

повеќе