НЛБ банка со потрошувачки кредит за 1 час

НЛБ банка воведе нов НЛБ Брз потрошувачки кредит кој се одобрува и исплаќа за само 1 час. Овој кредит е со максимален износ до 300.000 денари и е достапен за сите клиенти кои својата плата или пензија ја примаат преку НЛБ банка.

Овој кредитен продукт може да се добие во сите експозитури на банката, без потреба од дополнителна документација, само со приложување на документ за лична идентификација.

Во периодот до 31 мај НЛБ банка води промотивна кампања во рамките на која сите апликации за НЛБ Брзиот потрошувачки кредит ќе се одобруваат без манипулативни трошоци.

 

Античкиот грчки филозоф Хераклитус, кој живеел пред Сократ, Платон и Аристотел, е авторот на често користената поговорка „панта реи“ (Panta rei), односно, во превод, поедноставено: ,„сѐ тече, сѐ се менува, ништо не останува исто, нема апсолутна вистина и единствена реалност е повеќегодишно движење“.

повеќе

Интеграциите и буџетски субвенционираната економија и социјала се проектираните теми на кампањата на власта за претстојните избори.

повеќе

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе