Никоб лаб: Гратис вино за секој ковид-19 тест и биохемиска анализа

Во пресрет на пролетните празнични и семејни денови од утре Никоб лаб го промовира новиот македонски традиционален бренд кој има светски вкус и исклучително трпезно црвено вино на винаријата Парагон „Црна овца“ (The black sheep), од сопствени лозови насади во Лозово, рачно изработено по традиционални методи.

Во виното е вистината кога се конзумира умерено, а општо познато е дека чаша црвено вино е здраво и препорачливо.

Со посебна гордост го промовираме овој нов македонски бренд, па затоа со секој ковид-19 ПЦР тест, брз антигенски тест или биохемиска анализа, полнолетните граѓани добиваат гратис флаша преубаво црвено вино од новата и урбана винарија Парагон.

Промоцијата ќе трае од утре до 3 мај 2022 година на следните локации на Никоб лаб во државата - Кисела Вода, Табановце, Велес, Кавадарци, Прилеп, Богородица, Кочани и Струмица.

Комерцијален текст

Предложеното законско решение се фокусира на аудиовизуелниот/радиодифузниот сектор, игнорирајќи ги последниве две децении на развој на дигиталниот домен и на интернет, со сите негови позитивни и негативни страни.

повеќе

Според последното истражување на организацијата ПИНА, базирано врз анкети направени со 103 новинарки, 24,1% од новинарките добиле закани за физичко насилство, а 19,5% и закани по животот.

повеќе