Никоб лаб: Гратис вино за секој ковид-19 тест и биохемиска анализа

Во пресрет на пролетните празнични и семејни денови од утре Никоб лаб го промовира новиот македонски традиционален бренд кој има светски вкус и исклучително трпезно црвено вино на винаријата Парагон „Црна овца“ (The black sheep), од сопствени лозови насади во Лозово, рачно изработено по традиционални методи.

Во виното е вистината кога се конзумира умерено, а општо познато е дека чаша црвено вино е здраво и препорачливо.

Со посебна гордост го промовираме овој нов македонски бренд, па затоа со секој ковид-19 ПЦР тест, брз антигенски тест или биохемиска анализа, полнолетните граѓани добиваат гратис флаша преубаво црвено вино од новата и урбана винарија Парагон.

Промоцијата ќе трае од утре до 3 мај 2022 година на следните локации на Никоб лаб во државата - Кисела Вода, Табановце, Велес, Кавадарци, Прилеп, Богородица, Кочани и Струмица.

Комерцијален текст

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе

Доколку чувствуваме дека нашиот труд ќе биде награден со успех, ќе ѝ приоѓаме на околината со апетит, доверба и храброст.

повеќе

Од општи формулации кон конкретни разговори.

повеќе