Никоб лаб: Гратис вино за секој ковид-19 тест и биохемиска анализа

Во пресрет на пролетните празнични и семејни денови од утре Никоб лаб го промовира новиот македонски традиционален бренд кој има светски вкус и исклучително трпезно црвено вино на винаријата Парагон „Црна овца“ (The black sheep), од сопствени лозови насади во Лозово, рачно изработено по традиционални методи.

Во виното е вистината кога се конзумира умерено, а општо познато е дека чаша црвено вино е здраво и препорачливо.

Со посебна гордост го промовираме овој нов македонски бренд, па затоа со секој ковид-19 ПЦР тест, брз антигенски тест или биохемиска анализа, полнолетните граѓани добиваат гратис флаша преубаво црвено вино од новата и урбана винарија Парагон.

Промоцијата ќе трае од утре до 3 мај 2022 година на следните локации на Никоб лаб во државата - Кисела Вода, Табановце, Велес, Кавадарци, Прилеп, Богородица, Кочани и Струмица.

Комерцијален текст

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе