Нептун во Ист гејт мол

Новиот продажен салон на „Нептун“ со површина од 1.500 метри квадратни е потврда на брендот Нептун кој во изминатите 23 години прерасна во апсолутен лидер во малопродажбата на иновативни технологии и бела техника на македонскиот пазар. Овој продажен салон е совршен спој на долгогодишно искуство и врвните светски практики од оваа област.

Присутни се најсовремени технологии кои за првпат се сретнуваат на нашиот пазар, речиси сите водечки меѓународни брендови со најновите генерации производи, така што посетата на овој продажен салон навистина нуди едно поразлично купувачко искуство за сите потрошувачи кое треба да се доживее.

На располагање е стручен тим од 35 вработени со што ќе се олесни изборот на потрошувачите со своите совети и препораки. Работното време на продажниот салон е секој ден од 10 до 22 часот, со локација на кат -1.

26-от продажен салон на брендот „Нептун“ е совршен спој на долгогодишно искуство и врвните светски практики од оваа област. Покрај широкото портфолио на присутни брендови во продажниот салон, „Нептун“ нуди и голем број дополнителни услуги кои на клиентите им овозможуваат бројни поволности, како што се happy лојалната програма, инстант кредити, дополнителни гаранции за купените производи, комфор и премиум достава, онлајн продажба, мобилна апликација за онлајн шопинг, кредитна и кешбек картичка хепи кард (haPPy Card).

Комерцијален текст

Македонскиот народ мора да ја заштити автокефалноста на својата Македонска православна црква - Охридска архиепископија, како еден од носечките елементи на неговиот идентитет, од сите загрозувања од Фанар, од СПЦ и другите меѓународни црковни и други чинители. Време е за нов Македонски црковно-народен собир, како во 1945 година.

повеќе

Сите политичари и безмалку сите новинари во Македонија, се со став дека нема или поточно не е можен план Б во преговарањето за влез во ЕУ со Бугарија.

повеќе

(Насловот е на турски со причина, во превод, „писмо или револвер“.)

повеќе