Неотел со промоција на најпродаваните пакети

Во период на бројни и постојани поскапувања, НЕОТЕЛ овозможи нова, специјална промоција на најпродаваните пакети, со која на корисниците кои ќе склучат нов договор на 2 години, ќе им овозможи 50% пониска месечна претплата во првите 12 месеци од договорот. Во промоцијата се вклучени пакетите со супер брз интернет како и пакетите со супер брз интернет и интерактивна телевизија neoTV.

Воедно, покрај новата промоција, НЕОТЕЛ, на барање на корисниците го воведе спортскиот канал Sport Klub HD со што ја заокружи својата спортска понуда.

Сега, заедно со останатите спортски канали, понудата на НЕОТЕЛ ги има сите спортски содржини кои се достапни во државата. Покрај сите канали од Sport Klub и Eurosport, во рамките на понудата се вклучени и сите спортски канали од пакетот Arena Sport каде покрај каналите AS1, AS2, AS3, AS4 и AS5, се влучени и премиум- каналите Arena Premium 1, Arena Premium 2 и Arena Premium 3, сите со кристална HD слика.

За повеќе информации околу актуелната понуда, проверете на веб-страницата neotel.mk.

Комерцијален текст

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе

Енергетската криза во светот, но и во Република Македонија (РМ), не стивнува иако сме на почеток на летото кога вообичаено има помала потрошувачка на енергија кај нас. 

повеќе

Самостојните уметници не се доволно мотивирани да создаваат. 

повеќе