Наградна игра на финтек-компанијата Кредисимо - 3 нови Ајфон 11

Од денеска почнува нова наградната игра во која главните награди се Ајфон 11 мобилни апарати. Од 10 мај до 20 јуни со секој одобрен и исплатен Кредисимо (Credissimo) плус до 80.000 денари, се станува потенцијален добитник на еден од трите мобилни телефони.

Брзите кредити на Кредисимо се исплатуваат во само три чекори: апликација за сума од 6.000 до 80.000 денари со период на исплата до 24 месеци; одобрување за неколку минути и парите „легнуваат“ на дадената трансакциска сметка.

Компанијата за брзи кредити Кредисимо секогаш и наградува своите клиенти. Изненадувањата и наградите се неразделен дел од начинот на работа на оваа компанија, а сега имаш шанса да ја насликаш прекрасната пролет со нов телефон, велат од компанијата.

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно.

повеќе

ДУИ, која по конфликтот го вееше албанското црвено - црно знаме, потоа синото, на следните избори ќе го вее зеленото.

повеќе

Што правите министерке, кога ќе посетите еден приватен или државен иниверзитет за да видите што навистина се случува.

повеќе