МаксТВ - прослава со промотивни услуги за корисниците

Семејството на најдобрата интерактивна телевизија во Македонија континуирано расте и се зголемувa. Вкупно 135.000 семејства во Македонија ja одбраа MaксТВ (МаxTV), со што потврдуваат дека е најпосакуваната телевизија во земјата.

Оваа револуционерна услуга од самото воведување постави нови стандарди на ТВ пазарот, а низ годините Македонски телеком постојано ја унапредуваше и подобруваше, согласно потребите и барањата на корисниците. Затоа, денес дури 40 отсто од семејствата ја преферираат MаксТВ и е нивниот избор број 1.

Македонски телеком бележи голем успех со дигиталната телевизија благодарение на корисниците кои што ги препознаа пред сè квалитетот, ексклузивните содржини, неограничените можности за интеракција, како и уникатното ТВ искуство коешто го овозможува MaксТВ услугата. Телеком го прославува овој успех обезбедувајќи им промотивни услуги за корисниците.

Почнувајќи од денеска, корисниците можат да активираат ХБО (HBO) и СпортХД (Sport HD) пакет, како и дополнителни 10 ГБ мобилен интернет, без надомест.

Сите приватни корисници на MaксТВ можат да ги активираат HBO и Sport HD промотивните пакети преку TелекомMK апликацијата и да уживаат во ексклузивните филмски и спортски содржини бесплатно до средината на јануари, следната година.

Промотивниот месечен мобилен интернет од 10 ГБ е без надомест. Достапен е за сите приватни постпејд корисници, како и за деловните корисници на Magenta 1 Business и Business тарифните модели. Приватните постпејд корисници можат да го активираат само преку мобилната апликација Телеком MK, а деловните корисници со јавување на 120, во промотивниот период, заклучно со 31 декември. Промотивниот интернет е со важност 30 дена од активирањето.

Повеќе информации за понудата можат да се добијат на следниов линк.

Сега, кога нашата држава ја предводат анационални лидери, кога супериорната бугарска власт смрди од агресивен национализам, ќе биде тешко да се изгради цврсто пријателство.

повеќе

Иако Буџетот 2020 е популистички, сепак со цврстите ставови за отфрлање на субвенциите за возила и за промена на даночната политика на СДСМ, како и во идејата за понатамошно отворање на Министерството за финансии се наѕира дека Ангеловска знае што прави.

повеќе

Да се стави точка на великобугарскиот шовинизам е насловот позајмен од едно писмо напишано во јули 1946 година од Илинденската организација до Владата на слободна Македонија.

повеќе