Максбет на македонскиот пазар

Најпознатиот европски бренд MaxBet од денеска и официјално стана дел од македонскиот пазар на игри на среќа. Очекуваме и на македонскиот пазар на игри на среќа, да го донесат она што го бараат играчите, највисоки и најдобри коефициенти во пакет со тим од професионалци кои ќе стојат на располагање.

Maксбет е компанија со моќна мрежа во областа на игри на среќа. Внимателно го следат развојот на иновациите во сферата на игрите на среќа на глобално ниво, па согласно со него, постојано и посветено развиваат стратегии и бараат нови предизвици.

Maксбет важи за општествено одговорна компанија, која е формирана во 1997-ма година под името „ЈуКријкос“. По неколкугодишното функционирање и сериозни напори за успешност во својата сфера, од млада компанија прераснува во препознатлив гигант кој во 2008-ма година добива ново име – Maксбет.

Денес оваа компанија работи во многу градови низ Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Африка и од скоро во Македонија.

Во земјава, новите обложувалници ќе бидат достапни на територија на 7 градови и тоа: Скопје, Куманово, Битола, Кичево, Гостивар, Прилеп и Тетово.

Според најавите на менаџерскиот тим на Maксбет, до крајот на наредната година ќе бидат присутни со 100 обложувалници ширум нашата земја.

Силите на антиглобализацијата веќе стануваат доволно моќни да и зададат значаен удар на светската економија. 

повеќе

Не се соочуваме со вооружен конфликт, туку со војна на мисли. Чувството на страв, несигурност или територија по самоубиствен напад, никогаш повеќе не можеш да го вратиш.

повеќе