Лимитираната едиција na Ajкос 3 дуо

Компанијата Филип Морис Тутунски комбинат Прилеп ДОО Скопје одбележува две години од лансирањето на иновативниот електронски уред кој го загрева, но не го согорува тутунот, на македонскиот пазар. По тој повод пристигнува и новатаThe We edition IQOS 3 DUO лимитирана едиција. Овој уред ја симболизира различноста, индивидуалноста и автентичноста, и ќе биде достапен екслузивно онлајн.

Овој револуционерен производ, создаден од компанијата Филип Морис интернешнл е резултат на повеќе од една деценија истражувачка работа, посветеност на над 900 врвни научници и експерти и инвестирање на повеќе од девет милијарди долари во неговиот развој.

Комерцијален текст

 

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе