Квалитетно гориво и чисто возило само на ОКТА

Викендов направете пауза на бензинските станици на ОКТА. Наполнете квалитетно гориво во износ од 1000 денари и добијте гратис жетон за перење на вашето возило.

На бензинските станици на ОКТА добивате квалитетно гориво, но и чисто возило. Акцијата важи овој петок и сабота на бензинските станици на ОКТА во Лисиче и Аеродром. ОКТА секогаш со врвен квалитет и најдобра услуга!

Комерцијален текст

После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега повеќе од било кога, неопходен е силно развиен систем за управување со човечки ресурси.

повеќе

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе

Овој отпад, освен тоа што ја загадува животната средина, исто така предизвикува дефекти во машините, ги оштетува контејнерите и го спречува транспортот на друг отпад.

повеќе