Квалитетно гориво и чисто возило само на ОКТА

Викендов направете пауза на бензинските станици на ОКТА. Наполнете квалитетно гориво во износ од 1000 денари и добијте гратис жетон за перење на вашето возило.

На бензинските станици на ОКТА добивате квалитетно гориво, но и чисто возило. Акцијата важи овој петок и сабота на бензинските станици на ОКТА во Лисиче и Аеродром. ОКТА секогаш со врвен квалитет и најдобра услуга!

Комерцијален текст

Освен тоа што муралите се моќно средство за комуникација, тие можат да бидат и предмет на манипулации, па и пропаганда, подигање тензии и продлабочување на недоразбирањата во БиХ.

повеќе

Процесот на донесување на буџетот ме потсетува на една изрека на поранешниот државен секретар на трезорот на САД, Џејкоб Лу (Jacob Lew) кој вели дека „Буџетот не е само колекција на бројки, туку израз на нашите вредности и аспирации“.

повеќе

Конески со голема дарба и со рационална мисла, создаде комуникативна поезија, создаде за македонските генерации образец на читлива литература.

повеќе