Кредисимо со поголем износ до 120.000 денaри и нова лојална програма

Број 1 компанијата за брзи кредити ‒ Кредисимо ги зголеми износите за аплицирање до 120.000 ден. Водени од желбата да бидат максимално корисни и да одговорат на финансиските потреби на своите клиенти, освен износите за аплицирање, ги зголемуваат и роковите на исплата до 36 месеци.

Најновите вести од Кредисимо се: зголемени износи за аплицирање до 120.000 ден, зголемени рокови на исплата до 36 месеци и поголеми попусти за секој следен кредит.

Какви се новите попусти во Кредисимо и дали секој има право да ги користи?

Новите попусти што ги нуди Кредисимо (Credissimo) се дел од лојалната програма, создадена и предназначена за редовни и лојални клиенти кои коректно и навреме си ги плаќаат месечните рати.

Од Кредисимо информираат дека секоја редовна исплата на тековниот кредит дава поголем попуст при секое следно аплицирање. Колку поредовно корисникот на кредит ги плаќа месечните рати, толку поголеми попусти користи при следното аплицирање за кредит. 

Лојалната програма на Кредисимо важи и за двата онлајн кредити Кредисимо плус и Кредисимо до плата.

Комерцијален текст

Опонентите на академик Блаже Ристовски во Македонија го квалификуваа како националист, во белградскитe кругови  го именуваа како „бугарофил“, а во Бугарија го нарекуваа „Југословен“ и „србокомунист“. А тој си остана ист, исправен пред нападите и секогаш подготвен да им одговори на критичарите.

повеќе

Ентузијазмот во првите месеци од годинава во врска со масовната вакцинација беше таков што Србија во март беше прва меѓу европските држави според бројот на граѓани што примија втора доза на милион жители. 

 

повеќе

Со само 48% вакцинирано население, недозволиви грешки на стручниот штаб за Ковид-19 и масовни протести против вакцинација, очигледно е дека кампањата за вакцинација во Словенија беше навистина неуспешна. 

повеќе