Кредисимо по вторпат доби Сертификат за деловна успешност

Кредисимо (Credissimo) како компанија којашто е докажан доверлив партнер за соработка, и понатаму се стреми да го задржи својот квалитет преку примена на добрите, утврдени практики во односите со клиентите.

„Со гордост потврдуваме дека и оваа година, нашата водечка финтек-компанија по вторпат се здоби со големото признание – Сертификат за деловна успешност. Со овој сертификат Кредисимо и оваа година е во топ 2 % најуспешни фирми во Македонија. Кредисимо ги исполнува сите 20 индикатори за финансиска успешност, ликвидност, солвентност и долгови, кои се клучни за добивање на ова престижно признание.

Credissimo и оваа година ја докажа својата транспарентност на двете клучни основи, односно како во односот со клиентите, така и во односот со своите бизнис-партнери.

Лојалноста и довербата се столбовите на успешното пријателство. Базирајте ги вашите пријателства на овие два столба, без разлика дали се однесува за приватниот или професионалниот живот. Довербата и лојалноста во корпоративниот свет се стекнуваат базирани на факти, затоа секогаш бирајте партнер за кој можете да докажете дека во практиката се покажал лојален и доверлив“, велат од компанијата.

Комерцијален текст

На 6 октомври 1946 година почна носењето на моштите на Гоце Делчев од Софија во Скопје, столицата на слободна Македонија.

повеќе

Постои нужна потреба од прилагодување на студиските програми, соодветните силабуси и наставниот курикулум на реалната потреба на пазарот на труд во државата.

повеќе

Во текот на оваа и претходната година, инфлацијата ја задуши македонската економија. 

повеќе