Комерцијална банка со најповолен потрошувачки кредит на пазарот

Потрошувачки кредит со најповолни услови на пазарот нуди Комерцијална банка АД Скопје. Слушнавте ли за нашите нови каматни стапки? Фиксна каматна стапка во првите две години од 4,9% годишно и променлива од 5,9% годишно за остатокот од периодот на отплата.

Потрошувачкиот кредит е до 30.000 евра со ЕУР клаузула и се нуди со рок на отплата до 120 месеци доколку се аплицира до 30.09.2019 година.

Кредитот е наменет за вработени во редовен работен однос на неопределено време и вработени на определено време со непрекинат стаж од најмалку 12 месеци во конкретната фирма.

Барателите кои уредно ги измируваат своите кредитни обврски и имаат кредитна способност, можат да извршат рефинансирање  на повеќе обврски преку овој атрактивен кредит на Комерцијална банка АД Скопје.   

Повеќе информации за кредитот може да добиете на следниот линк: https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2339&lang=1&uc=1

Комерцијален текст

Неопходно е да се допрецизира законот со што би се овозможило одреден дел од финансиски средства да се пренасочат кон делот на општествена одговорност на приредувачите на игри на среќа со цел подобрување на спортската инфраструктура.

повеќе

Тоталното разочарување од сите мејнстрим политички елити, вклучувајќи ги и зелените, континуирано води кон отуѓување на граѓаните, за што доказ е се помасовното бојкотирање на изборните процеси.

повеќе

Помина времето кога политиката беше „шаховска борба“ на политичките актери, која неретко се одвиваше далеку од очите на јавноста и беше доста неразбирлива за обичниот гласач. 

повеќе