По поплавите

Ист гејт мол од утре повторно отворен за посетители

Ист гејт мол објавува дека продолжува со работа од 04.09.2022 (недела) oд 10:00ч. Трговскиот центар беше затворен поради поплави од невремето што пред неколку дена го зафати Скопје, по што беше целосно затворен. 

Санацијата и дезинфекцијата на целиот објект се завршени, и посетителите веќе од утре можат да уживаат во омилените продавници и ресторани. 

Калоѓера не може да премолчи, не може да замиже пред историската вистина на Македонија, па затоа во својот живот се определил да македонствува.

повеќе

Слушањето како способност да го фокусираме вниманието на аудитивните дразби е важен аспект на нашиот живот и значително влијае на неговиот квалитет во сите сегменти.

повеќе

„Ќе дојде ден, кога пазарите отворени за трговија и размена на идеи, ќе бидат единствените борбени полиња“ - Виктор Иго

повеќе