По поплавите

Ист гејт мол од утре повторно отворен за посетители

Ист гејт мол објавува дека продолжува со работа од 04.09.2022 (недела) oд 10:00ч. Трговскиот центар беше затворен поради поплави од невремето што пред неколку дена го зафати Скопје, по што беше целосно затворен. 

Санацијата и дезинфекцијата на целиот објект се завршени, и посетителите веќе од утре можат да уживаат во омилените продавници и ресторани. 

Најавите на американската администрација за бескомпромисна  борба против овие корумпирани,  неспособни  и криминални структури на сите нивоа на државата за македонските граѓани се единствено светло во тунелот.

повеќе

Концептот на даночната реформа, кој го претставивме минатата недела на заедничка прес конференција со премиерот е дел од поголем процес за креирање на оптимален даночен систем кој ќе биде праведен и ќе го поддржи економскиот раст.

повеќе

Ракот на корупцијата и понатаму е ендемичен, а актуелната власт сè повеќе потпаѓа под лошите навики на претходниот режим на Никола Груевски.

повеќе