Еко скутер-нов инстант лоз на Државна лотарија

Инстант лозот Еко скутер носи 365 премии за забава, здрав живот и чиста животна средина

Државна лотарија денес го пласираше инстант лозот Еко скутер, со неверојатна понуда на 365 електрични скутери-тротинети. 

Во духот на зачувување на животната средина и здравиот начин на живеење, Државна лотарија ја збогати својата понуда со инстант лоз кој носи 365 електрични тротинети. Колку што има денови во годината, толку има еко скутери на лозот Еко скутер. Буквално, очекуваме дека секој ден ќе имаме барем по еден добитник на електричен тротинет. 

Со оглед на големиот број премии, веруваме дека многу скоро ќе ги добиеме и првите сопственици на еко скутери. Покрај електричните тротинети, инстант лозот Еко скутер нуди и примамливи парични добивки.  Дознавањето на добивката е едноставно, изгребете три исти суми за парична добивка, или три симболи на електричен тротинет. Лозот чини 60 денари и наменет е за сите што го следат трендот и сакаат да го зачуваат своето здравје и чистата животна средина. 

 Комерцијален текст

Два месеци по недобивањето датум за преговори за членство на Македонија во ЕУ, малку знаеме која беше улогата на Бугарија во тоа.

повеќе

И покрај сите обиди, темата „Закон за јазиците" не „лепи".

повеќе

Дали ние, луѓето, сакаме да продолжиме да живееме добро и безбедно на оваа планета?

повеќе