Финална распродажба во Ист гејт мол со попусти до 70%

Лејт најт шопинг на 21 јули.

Попустите до 70% во Ист гејт мoл почнуваат в четврток, 21 јули, со Ист гејт шопинг најт (East Gate Shopping Night и траат и во тек на целиот викенд.

Уживајте во пазарење до полноќ и во ексклузивен концерт на македонски шлагери, со Андријана Јаневска, Сашо Гигов Гиш и со камерниот оркестар на „Полифонија“, со почеток од 21 часот! Дојдете во „Ист Гејт Мол“ и зграпчете ги најдобрите понуди!

 Комерцијален текст

 

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе

Доколку чувствуваме дека нашиот труд ќе биде награден со успех, ќе ѝ приоѓаме на околината со апетит, доверба и храброст.

повеќе

Од општи формулации кон конкретни разговори.

повеќе