Фаворит - 26 години на македонскиот пазар

Фаворит електроникс (FAVORIT Electronics) како бренд на македонската фирма „Центро Унион“ веќе 26 години успешно ги задоволува потребите и барањата на потрошувачите со својот врвен квалитет на производи и прифатливи цени. Брендот Фаворит секоја година го зголемува процентот на продажба на македонскиот пазар.

Мисијата „Најдоброто за своите пари“ на Фаворит е главното мото низ годините, со тоа што односот на квалитетот и цената според истото треба секогаш да одговaраат со потребите и желбите на корисниците.

Следејќи ги постојано потребите, но и светските трендови, понудата на производи што ја нуди FAVORIT Electronics ветува совршени апарати за секое домаќинство направени според најновите технологии.

„Визијата „гледаме напред, бидејќи иднината е наш сојузник во креирањето на нови и подобри производи и услуги“ на FAVORIT Electronics, е уште еден доказ дека задолството им е секогаш на прво место. Затоа несомнено можеме да кажеме дека со таквата работа и посветеност брендот FAVORIT Electronics ќе продолжи да биде на врвот во својата област, заедно со квалитетните призводи кои ги нуди, како и прифатливите цени кои го гарантираат квалитетот“, велат од Центро унион.

Комерцијален текст

Во либералните демократии веќе со години се продлабочува политичката поларизација, се намалува довербата во владеењето на правото и, институционално гледано, состојбата општо се распаѓа.

повеќе

Како по ѓаволите успеаја политичарите да го претворат токму Гоце Делчев во повод за поделби и омраза?

повеќе

Независна Македонија не може да се пофали со успешно менаџирање на етничките прашања, а првите „грешки“ се прават во првите денови од независноста.

повеќе