Енергија за добар пат со ОКТА

Во овој дождлив викенд, пред да тргнете на пат, направете пауза на бензинските станици на ОКТА. Наполнете квалитетно гориво за 1.000 денари и добијте енергија за патување, со освежителните пијалоци на Хелл.

За празничниот викенд подготвивме изненадувања за нашите купувачи. Во овие  денови ќе ви дадеме енергија за добар пат.

Акциите важат на бензинските станици на ОКТА во Карпош, Автокоманда, Лисиче, Аеродром, бензинските станици на влез и излез од Скопје. ОКТА секогаш со врвен квалитет и најдобра услуга.

Комерцијален текст

Овој отпад, освен тоа што ја загадува животната средина, исто така предизвикува дефекти во машините, ги оштетува контејнерите и го спречува транспортот на друг отпад.

повеќе

Нема простор за двоумење и губење време, затоа Македонија и Бугарија треба да соработуваат што е можно поскоро за да најдат јасен јазик за разбирање, во процес кој би бил следен од ЕУ, Вашингтон и ОН.

повеќе

Наместо да ги повлечат тужбите против воените инвалиди и членовите на семејствата на загинатите припадници на безбедносните сили, МВР отиде дотаму што поднесе тужби дури и против членовите на семејствата на загинатите полицајци со законска камата да ја вратат земената оштета.

повеќе