Дополнителни опции за корисниците на новата Mагента 1

Повеќе мобилен интернет, интернет во роаминг, СМС пакет или опција Видео без надомест. Избор секој месец преку апликацијата ТелекомМКД.

Новата Магента 1, која нуди флексибилност во изборот и комбинирањето на услугите, отсега  е збогатена со  промотивни дополнителни опции, кои корисниците можат да ги активираат по нивен избор и без надомест. 

Во зависност од тарифниот модел на мобилните линии, може да се избере повеќе мобилен интернет, интернет во роаминг, СМС пакет или опција Видео. Изборот на опциите се прави единствено преку мобилната апликација  Tелеком MK со која лесно и онлајн може да се управува со сите услуги.

Корисниците може да изберат една од опциите на секои 30 дена, а по истекот можат да ја активираат истата или друга опција по избор.

Mагента 1 нуди повеќе и овозможува побогато дигитално искуство, флексибилност и уникатност во изборот на расположливите опции, презентирани на интерактивната веб страница на Македонски телеком, соопшти компанијата. 

Античкиот грчки филозоф Хераклитус, кој живеел пред Сократ, Платон и Аристотел, е авторот на често користената поговорка „панта реи“ (Panta rei), односно, во превод, поедноставено: ,„сѐ тече, сѐ се менува, ништо не останува исто, нема апсолутна вистина и единствена реалност е повеќегодишно движење“.

повеќе

Интеграциите и буџетски субвенционираната економија и социјала се проектираните теми на кампањата на власта за претстојните избори.

повеќе

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе