Доделена главната награда Џип ренегејд од наградната игра „Дополни и добиј“ на Телеком

Ахмет Муртезан од Скопје е добитник на Jeep® Renegade, главната награда од наградната игра „Дополни и добиј“ на Македонски телеком. Ахмет денес ги доби клучевите од својот нов автомобил и истакна дека со години наназад ги користи услугите на Телеком и е задоволен, а главната награда што ја доби е повеќе од добредојдена за неговото семејство.

Наградната игра се организираше за сите нови и постојни припејд корисници во периодот од 30 ноември минатата година до 18 јануари годинава.

Освен главната награда Jeep® Renegade, Македонски телеком секојдневно доделуваше и по еден смартфон Samsung Galaxy A21S.

Во чест на Меѓународниот ден на трудот, вреди да се разгледа состојбата со работничките права во државата, да се направи краток осврт на изминатата година и да се согледа што може да се направи за да се насочат работите кон подобро.

повеќе

Таквиот вид на анахрон национал-романтизам, со речиси апологетски однос кон окупаторската политика на Бугарија во Втората светска војна, штетна е за хармонизација на односите на Балканот, пред сѐ на Бугарија со РСМ, но и со Србија.

повеќе

Некогаш да градиш на три континенти, а денес да не ја градиш сопствената држава.

повеќе