До 15 септември Мастеркард картичка од Комерцијална банка без надомест и без годишна членарина

Вистинска слобода во изборот носат Мастеркард (Mastercard) кредитните картички од Комерцијална банка, кои до 15 септември се нудат без надомест за аплицирање и без годишна членарина за првата година за основната картичка.

 

Уживајте во својата слобода и изберете ја картичката што најмногу ви одговара - Mastercard Standard, Mastercard Revolving или Mastercard Skopje City Mall.

Дозволете си повеќе. Mастеркард кредитните картички од Комерцијална банка ви овозможуваат поголема куповна моќ и уште повеќе од тоа: вашите пари се со вас секогаш и секаде во светот, a дополнителна кредитна картичка може да добијат и вашите најблиски. Mastercard Revolving ви обезбедува минимална месечна отплата од само 10% и бескаматен период до 42 дена. А, Mastercard Skopje City Mall ви носи шопинг задоволство со разни бонуси и попусти во бројни продажни места во Скопје сити мол.

Со Mастеркард кредитните картички од Комерцијална банка добивате верен пријател што секогаш е подготвен да се погрижи за остварување на вашите желби.

 Комерцијален текст

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе