Ресорт Маврово

Дневниот билет за скијање во Маврово - 600 денари

Ресорт Маврово ја намали цената на дневната карта за скијање на 600 денари. Условите за скијање се одлични. Многу снег и уште повеќе сонце. Се повеќе луѓе од земјава, но и од странство, уживаат во идличните снежни услови, велат од Ресорт Маврово.

За оние кои немаат опрема за скијање, за само 900 денари дневно ќе може да уживаат на падините на Маврово. Во оваа цена е опфатена дневната ски карта и изнајмувањето на скијачката опрема од ски-школата на Ресорт Маврово.

Ресорт Маврово одлучи понудата да важи до крајот на скијачката сезона за секој да може да доживее поинаква зимска приказна.

Па како што велеле НЕ моите омилени македонски преродбеници од 19 век, и јас ќе кажам НЕ на овој предлог.

повеќе

Се докажува дека ЕУ интеграцијата е дијалектички процес, кој е подложен на динамика и на противтежни сили, процес кој нема да се одвива стабилно, автоматски и линеарно.

повеќе

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе