Денеска и утре наполнете гориво на ОКТА и добијте гратис освежување

Секоја викенд авантура започнува на ОКТА бензинските станици. Пред да тргнете на пат за време на празниците, направете пауза на ОКТА.

Наполнете гориво со врвен квалитет за минимум 1.000 денари и добијте гратис Нескафе или освежителен пијалак од Вива соковите. Акцијата важи денеска и утре на бензинската станица ОКТА Автокоманда во Скопје и на бензинската станица ОКТА Сарај, лоцирана на автопатот Скопје-Тетово (после првата патарина).Бензинските станици ОКТА секогаш нудат врвен квалитет и најдобра услуга.

Комерцијален текст

 

Целиот свет гледа на 2021 година како на година на заздравување на економијата.

повеќе

Не треба толку да се грижиме за тоа дали се искачуваме на табелата, туку повеќе треба да внимаваме на тоа дали навистина се справуваме, истражуваме и ги гониме оние кои се занимаваат со корупција.

повеќе

Потребно е да се провери дали имало наредба за следење врз Камчев.

повеќе