Државна видеолотарија на Македонија

Даниела од Свети Николе е новата добитничка на Милионер џек пот

Милионер џек пот на Видеолотарија касинос Австрија овојпат стигна кај Даниела Младеновска од Свети Николе. На 10 јуни, вечерта околу 22 часот, нејзе ѝ се појави сигналот за освоен Милионер џек пот во вредност од 1.303.307 денари.

„Имавме некако претчувство дека тој ден ќе ни се падне голема добивка и ете, се случи“, рече Даниела и откри дека со сопругот планираат парите да ги искористат за да изградат нова куќа, во Свети Николе.

Покрај неа имаше уште еден добитник на Милионер џек пот, кој посака да остане анонимен. Добивката се случи два дена претходно, на 8 јуни, во Спорт лајф во Крива Паланка, а сумата изнесува 1.303.826 денари.

Терминалите на Видеолотарија касинос Австрија се распространети низ цела земја и секој од нив има подеднакви шанси да донесе добивки Мини џекпот, во вредност од 4.000-5000 денари, Милионер џек пот во висина од 1,2 до 1,8 милиони денари или Супер милионер џек пот од 8 до 12 милиони денари.

Под менторство на овој истраен истражувач, научник и педагог, се развивале и се формирале многумина трудбеници и афирматори на македонското културно наследство.

повеќе

Ковидот нема да нѐ победи. Да зборуваме за раст и развој, за подобар и забрзан раст, за паметен и зелен развој.

повеќе

Размислуваме како можеме да ја заштедиме и заштитиме водата, но само додека немаме вода!

повеќе