Александар Трендафилов од Кочани е најдобриот типувач на Спорт лајф

Во Кочани, Спорт лајф („Sport Life") го прогласи најдобриот од сите играчи во финалето на Типстер купот од првата - есенска етапа. Победникот е Александар Трендафилов oд Кочани, кој со освоените 83.283,9 поени се рангираше на првото место. Пред објектот на Спорт лајф во близина на трговскиот центар во Кочани, му беа врачени клучевите заедно со главната награда - „Пежо 308".

Спорт лајф за своите играчи и лојални членови обезбедува секогаш интересна понуда, со највисоки бонуси. Во моментов има над 800 игри и можности за добивка, а Типстер купот е традиција која години наназад им дава можност на учесниците да добијат вредни награди, оваа година имаме два автомобила како награда за најдобрите типувачи“, истакнуваат од Спорт лајф.

Типстер купот продолжува до 30 мај, а второто финале е од 10-ти до 30-ти јуни, по што ќе биде прогласен победникот и воедно добитник на вториот автомобил.

Типстер купот е натпревар како дел од програмата за лојалност и рангирање на редовните играчи на Спорт лајф. Со своите веќе уплатени тикети, сеедно дали се погодени или не, играчите, т.е. членовите во Спорт лајф клубот се натпреваруваат кој е поуспешен во типувањето.

 

Кризата на вредности влијае негативно на балансот помеѓу императивот за слобода и потребата за безбедност, стеснувајќи го либералниот простор на современо конципираните општества.

повеќе

Mора да се научиме како да ги градиме политиките кои ќе водат кон осврт на сите теми важни за градење позитивен мир, но и реторички да останеме конзистентни на она за што се залагаме.

повеќе

Во изминатите 24 години откако Македонија и САД воспоставија официјални дипломатски односи, македонско-американските трговски врски растат бавно, но сигурно.

повеќе