3,5 милиони денари, нови милионски џек-пот добивки на Видеолотарија

Две нови Милионер џек-пот добивки вредни 3,4 милиони денари израдуваа двајца редовни играчи на Видеолотарија касинос Австрија.

На 20 јули во објект на Вамико бет, кај популарниот „Чешел пазар“ во Струмица падна Милионер џек-пот добивка вредна 1,772 милиони денари. Два дена подоцна во скопската населба Кисела Вода, во објект на Златна копачка освоени се 1,637 милиони денари.

И двајцата добитници решија да не го откријат својот идентитет во јавноста.

 

Под менторство на овој истраен истражувач, научник и педагог, се развивале и се формирале многумина трудбеници и афирматори на македонското културно наследство.

повеќе

Ковидот нема да нѐ победи. Да зборуваме за раст и развој, за подобар и забрзан раст, за паметен и зелен развој.

повеќе

Размислуваме како можеме да ја заштедиме и заштитиме водата, но само додека немаме вода!

повеќе