Жељко Бебек на 21 август во Антички театар во Охрид

Покрај Амира Медуњанин, Дарко Рундек и Екипа, Авалон продукција потврди уште едно големо име кое доаѓа во Антички тетар во Охрид, во последиот квартал на ова лето.

Еден од најголемите пејачи на Балканот на сите времиња, легендарниот Жељко Бебек, со којшто бевме приморани да ги откажеме двата речиси распродадени концерти во Македонската филхармонија, а кои требаше да се одржат на крајот од месец март, овој пат ќе одржи свој концерт на 21-ви август во Охрид на отворено, велат од Авалон.

Жељко Бебек со неговиот бенд ќе ги изведе неговите хитови од „Сањао сам ночас да те немам“, „Селма“, „Има нека тајна веза“...

Билетите ќе бидат пуштени во продажба онлајн во среда на 15-ти јуни во 9 часот наутро, а од четврток и во Авалон продавницата во ГТЦ и на продажните места во мрежата на Авалон низ земјава.

Капацитетот на Антички ќе биде намален за 50 %, согласно протоколите за одржување на јавни настани на отворено, а во продажба ќе бидат пуштени само 1.200 влезници. Влезот за сите посетители задолжително ќе биде со заштитни маски.

Сите оние што сè уште ги чуваат билетите за концертите во Македонската филхармонија, ќе може да го гледаат Бебек во Охрид со истите влезници, заменети за ВИП влезници.

Предвидувањата за тоа дека ќе дојде денот кога Бугарија ќе ги искористи пасошите кои Софија така лесно им ги даваше на македонските државјани почнуваат да се остваруваат.

повеќе

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе