Скајрајз се враќаат со нова песна и спот (ВИДЕО)

Македонскиот рок/поп бенд „Скајрајз“ се враќа на сцената со нивната нова песна „Сила“ за која снимија и спот. 

Четири години по објавувањето на нивниот прв студиски албум „To Unknown“ (Кон непознато), тетовскиот бенд „Скајрајз“ ја сними песната „Сила“ за која направи и спот. Песната е на македонски јазик, бендот има и нов звук кој нуди пријатно музичко искуство.

Поентата на глобализмот е максимално економско вмрежување во десетици економски сојузи на секоја држава.

повеќе

Социјалниот маркетинг веднаш би можел ефективно да придонесе во напорите против нееколошкото однесување во нашата земја.

повеќе

Античкиот грчки филозоф Хераклитус, кој живеел пред Сократ, Платон и Аристотел, е авторот на често користената поговорка „панта реи“ (Panta rei), односно, во превод, поедноставено: ,„сѐ тече, сѐ се менува, ништо не останува исто, нема апсолутна вистина и единствена реалност е повеќегодишно движење“.

повеќе