Авалон

Се одложуваат концертите на Бонд, Жељко Бебек и на Електрични оргазам

Поради новонстаната состојба со коронавирусот и препораките од Владата, мартовските концерти на Бонд, Жељко Бебек и Електрични оргазам се одложуваат, информираат од Авалон Продукција.

„Со оглед на новонастанатата ситуација, препораките и мерките донесени од Владата кои се однесуваат на коронавирусот, сакаме да ве информираме дека мартовските концерти на Бонд (BOND), Жељко Бебек и Електрични оргазам се одложуваат и континуирано работиме за да обезбедиме нови датуми за концерти во месец мај“, велат од оваа продукција.

Оттаму додаваат дека новите датуми ќе бидат објавени во понеделник во 21 часот.

Даночните затајувачи сѐ почесто се мали фирми, кои сѐ потешко се следат.

повеќе

Повлекувањето на Обединетото кралство од ЕУ (Брегзит) е правен потфат без преседан во историјата на правото.

повеќе

Изминатата недела имаше бурен почеток со објавувањето на вториот сет мерки. Се изнаслушавме разно-разни коментари, предлози и видувања кои никако не би можело да се рече дека се засновани на прецизни анализи и предвидувања на надлежните институции во државата, со кои располагаме, НБРСМ и МФ.

повеќе