МУЗИЧКА ПРОДУКЦИЈА

Рок-групата „Водолија“ го објави спотот за новата „Љубовна песна“ (ВИДЕО)

Автор на текстот и музиката за темата „Љубовна песна“ е фронтменот на групата „Водолија“ – Ристо Апостолов. Во составот на групата учествуваат и Весела Христовска на тапани и Бојан Митановски на бас-гитара. Режисер на спотот е Александар Ристовски.

Во дипломатијата како гранка од јавно политичкиот живот професионалните кадри треба да бидат повеќе застапени од политичките.

повеќе

Апелирам до лидерите на партиите да не им „помагаат" на кандидатите.

повеќе

Во ерата во која сите напредни земји во светот престануваат со употреба на фосилни горива, ние отвораме нови наоѓалишта, наоѓаме оправдување за исцрпување на необновливите ресурси и за активирање на најголемата глобална закана за морската биолошка разновидност.

повеќе