Групна изложба „Урбани пагани“ во МКЦ

Прва групна изложба насловена „Урбани пагани“ од избраните уметници на овогодинешниот конкурс ќе биде отворена вечер во 20 часот во Галеријата на Младинскиот културен центар.

Ќе бидат изложени 50 дела изработени во најразлични техники: слики, колажи, цртежи, графики, фотографии и склуптури.

Автори на изложбата се Стефани Христов, Горазд Христов, Игор Љубовчевски – Љубац, Весна Ничевска, Гордана Винчиќ, Дарко Богданов и Смиле Цветановски.

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе

Овој термин, без исклучок го употребуваат сите партии кога се во опозиција. СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ, Алијанса за Албанците, ДПА...

повеќе