Освен зоолошка и галија, Јанукович имал и караоке-соба и вотка „Јанукович“

Демонстрантите во Киев вчера влегоа во веќе необезбедуваната велелепна вила на претседателот Јанукович – играат голф, пеат во неговата караоке-соба, ги разгледуваат животните во неговата приватна зоолошка градина...

 

Вакцинирањето преку ред, слабата стратегија и лошата комуникација со јавноста ги обележаа првите месеци на вакцинирање во Хрватска која во моментов е близу дното на ЕУ во однос на процентот на вакцинирана популација. 

повеќе