Жена касната од куче скитник во близина на фонтаната во Градскиот парк

Вчера во 13.30 часот во полициската станица Центар, Г.М.(34) од Скопје пријавил дека на плоштад „Македонија“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница.

„Вчера во 17.20 часот во полициската станица Центар, С.К.(20) од Скопје пријавила дека во близина на фонтаната во Градскиот парк била касната од куче скитник во пределот на десната нога“, информираат од МВР.

Мора да се пристапи кон воведување нови мерки за поголема контрола на лицата кои поседуваат нелегални пари.

повеќе

Визија на развиениот свет е државните авторитети да го гледаат спортот како средство за подобар економски и социјален развој.

повеќе

Јавните медиумски сервиси треба да бидат столб на демократските општества и примарен извор на информации за сите граѓани.

повеќе