Извршен е увид

Залутано зрно од оружје најдено во двор во Долно Лисиче

Триесет и деветгодишна жителка на Долно Лисиче вчера пријавила дека во нејзиниот двор во селото нашла залутан куршум. На местото каде пријавила излегла полицијата и извршила увид. За среќа зрното не повредило никого, туку завршило во дворот.

На 30 август околу 15 часот В.В. пријавила дека околу 14 часот во куќа во нејзиниот двор најдено е залутано зрно од оружје, велат ов МВР.

Се работи на расчистување на случајот.

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе

Вината за недобивањето на датум за преговори треба да ја барате во вас и вашите соработници и коалициски партнери.

повеќе