Во валандовското село Удово

Возач полнел гориво со фалсификувани пари

Непознат возач на бензиската пумпа во валандовското село Удово, синоќа платил за полнење гориво со три фалсификувани банкноти од по 1.000 денари, по што го напуштил местото. 

Кога вработените сфатиле дека се измамени, случајот бил пријавен во полицијата од каде што е извршен увид и се преземаат мерки за негово расчистување. 

Оваа администрација нема намера Скопје во догледна иднина да стане одржлив зелен град и тоа е јасно одразено во буџетот за 2020 година.

повеќе

Излегува дека само Македонците на овој свет се должни пред сè да се грижат за правата на сите други луѓе и на крајот да размислуваат (но само да размислуваат) за себе.

повеќе