Оружена престрелка во Сарај, едно лице повредено

Едно лице е повредено во престрелка која попладнево се случила во селото Арнакија, во скопската општина Сарај.

Едно лице е застрелано во вооружена престрелка пред угостителски објект во село Арнакија во oпштина Сарај, потврди МВР.

Повреденото лице е префрлено во болница.

Полицијата во моментов врши увид.

Плаќањето на вработените на час наместо месечно помага да се зголеми нивната плата со тоа што ќе се вреднува работното време поефикасно.

повеќе

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе