Во Куманово синоќа се дупеле гуми, 9 лица пријавиле во полиција

Синоќа во 20.30 и 20.40 часот во СВР Куманово двајца граѓани пријавиле дека на  ул.„Иго Тричковиќ” во Куманово биле оштетени гумите од нивните возила кои биле паркирани на улицата. 

сто така, во периодот од 20.05 до 20.35 часот во СВР Куманово, седум граѓани пријавиле дека биле оштетени гумите од нивните возила паркирани на ул.„Народна Револуција” и на ул.„Перо Шварц”. 

Се преземаат мерки за расчистување на случајот. 

 

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе