Вечерва се запали камион во скопска Автокоманда (ВИДЕО)

Скопските пожарникари вечерва интервенираа во населбата Автокоманда каде се запалил камион, објави 24 Инфо. Според очевидци, запалениот камион е кај последната станица на автобусот „бр.2“ спроти фабриката „Алкалоид“.

Пожарот е локализиран, но од Противпожарната бригада уште се на терен и немаат информации за опожареното возило и причините за опожарувањето. 

Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од надзорниот капитализам и ја нарушуваат демократската култура и личната автономија.

повеќе

После десетици години се решава холдингот, неданочните давачки и царинските тарифи значајни за бизнисот.

повеќе

Целиот свет гледа на 2021 година како на година на заздравување на економијата.

повеќе