Убиено е младо лице во Ново Село

Едно младо лице синоќа било убиено во Ново Село, дознава локалниот портал Струмица денес

Фото: Пиксабеј

Според порталот, засега не се познати причините за убиството.

Повеќе официјални информации се очекуваат подоцна во текот на денот.

Легенда под Главна слика

Фото: Пиксабеј

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе

Иако е важно да бараме решенија за нашата заедничка историја и да се обидеме да ги разликуваме фактите од пропагандата, зарем не е исто така важно да научиме да живееме заедно и покрај нашите различни и силно политизирани гледишта?

повеќе

Нашето општество е социјално неправедно, а социјалната неправда е, и ќе биде погубна.

повеќе