Три лица каснати од кучиња скитници минатиот ден

Вчера во Полициска станица Радовиш, В.А (77) од село Покрајчево, радовишко, пријавила дека истиот ден во 13:30 часот во Радовиш била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница.

Во Полициската станица Ѓорче Петров, А.Д.(21) од Скопје  пријавила дека истиот ден околу 19:30 часот на улица „Веле Марков“ бил каснат од куче скитник во пределот на десната нога.

Во 12:40 часот во Полициската станица Центар, А.Б.(32) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 12:00 часот на плоштад „Македонија“ бил каснат од куче скитник за десната потколеница.

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе

Овој термин, без исклучок го употребуваат сите партии кога се во опозиција. СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ, Алијанса за Албанците, ДПА...

повеќе

Суштинското синдикално организирање е во постојан пад, а за многу од работниците дури и слободниот викенд, како една од основните историски придобивки, е недостижна желба.

повеќе