Тепачка со шипки за паркинг во Струга (ВИДЕО)

Вчера во Струга се случила тепачка поради паркинг-место, во која учествувале неколку млади лица, кои со метални шипки искршиле и еден автомобил.

„Тепачката се случила вчера околу 14 часот на паркинг на улицата „Маршал Тито“. Неколку лица го нарушиле јавниот ред и мир и извршиле насилство врз 27-годишно момче од струшкото село Загрчани.

Полициската станица презема мерки за идентификација на учесниците во насилството, кои подоцна оштетиле и патнички автомобил, сопственост на оштетениот“, соопштуваат од СВР Охрид.

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе

Вината за недобивањето на датум за преговори треба да ја барате во вас и вашите соработници и коалициски партнери.

повеќе