Тепачка помеѓу повеќе лица во Скопје

Синоќа на ул „Христо Татарчев” 17 во  Скопје имало нарушување на Јавниот ред и мир со тепачка помеѓу повеќе лица во Скопје.

Околу 21.30 часот лицето А.Б (26) од Скопје со живеалиште на наведената адреса, физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред неговата куќа кршеле стаклени шишиња. Во обид да ги спречи во нарушувањето на Јавниот ред и мир А.Б најпрво физички бил нападнат од едното машко лице, а во негова одбрана дошол и брат му П.Б., по што на улицата излегле и неговата мајка В.Б(49) и неговата сопруга В.Б (26) Скопје кои сакајќи да им помогнат исто така физички биле нападнати од лицата. Се работи на целосно расчистување на случајот.

 

 

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе