Пријава во МВР

Татко ја силувал и тепал малолетната ќерка

Малолетно девојче било физички и полово нападнато од нејзиниот биолошки татко. Пријавата стигнала вчера во полициска станица.

Од МВР велат дека за настанот е известен Јавен обвинител и се работи на расчистување на случајот.

Девојчето е згрижено во соодветна установа и му е пружена медицинска и психолошка поддршка.

Толку убава, чиста земја, богата со шуми, планини и природни ресурси ја претворивме во Мордор.

повеќе

Сè повеќе се зборува за диверзификација на приходите, наместо фаворизирање само еден извор на финансирање.

повеќе

Пранкот врз премиерот го откри „гангот" кој управува со државата.

повеќе